KULÜP FAALİYETLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!!

Son zamanlarda bazı öğrenci kulüplerimizin, Üniversitemiz öğrenci kulüpleri yönergesinin 8. maddesinde yer alan “Kulüpler, tüzüklerinde belirtilen amaç ve faaliyet alanları dışında tanıtım yapamazlar, gelir sağlama amacına yönelik faaliyet sürdüremezler.” ilkesine aykırı faaliyet sürdürdüğü tespit edilmiştir.

Söz konusu madde, açık bir şekilde, kulüplerimizin, üniversite adı ve/veya kulüp adını ve logosunu kullanarak, TİCARİ FAALİYET (ücretli gezi, parti, konser vb.) sürdüremeyeceğini ifade etmektedir.

Söz konusu ticari faaliyetleri düzenlediği ve duyurusunu yaptığı tespit edilen kulüplerimiz, Yönergenin 15. maddesi uyarınca KAPATILACAKTIR.

Tüm kulüplerimize önemle duyurulur.

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.