Açıklama!

Son zamanlarda bazı öğrenci kulüplerimiz ile resmiyette var olmayan öğrenci kulüplerinin isimlerini ve logolarını kullanan bazı öğrencilerimizin, üniversitemiz adı ve logosunu da kullanarak ücretli bir takım ticari faaliyetler (gezi, tur, eğlence vb.) düzenlediği ve afiş yöntemi ile her türlü mecrada bu faaliyetlerin duyurusunu yaptıkları tespit edilmiştir.

Üniversite Yönergelerine ve kulüp tüzüklerine aykırı olarak söz konusu ticari faaliyetleri düzenleyen ve duyurusunu yapan kişi veya kişilere itibar gösterilmemesi gerekmektedir. Söz konusu faaliyetlerle üniversitemizin hiçbir ilgisi olmayıp, bu tür faaliyetleri düzenleyen kişi veya kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur. 28.12.2016

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Öğrenci Kulüpleri Koordinasyon Kurulu

Bu yazı Genel kategorisine gönderilmiş. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.