Ağrı’da Köy Okuluna Yardım

Ve nihayet çağrımız karşılık buldu.

Empati kurmanız dileğiyle.
Ülkemin diğer bir ucunda bir şehir var. Küçük çocukları kara lastiklerle ya da yırtık eski ayakkabılarla eğitim görmeye gidiyor. İlkokul çocuğundan bahsediyorum. Hepsi de vatanına, milletine saygı duyuyor ve çoğu da bizim beğenmediğimiz hayat standartlarını hayal ediyor. Tertemiz kalpleri ile bizden yardım bekliyorlar.
Biz ‘sanatsalt yetenek kulübü’ olarak bu sosyal sorumluluk projesini başlattık. Önümüzdeki hafta Pazartesi- Cuma günleri arasında İİBF, mühendislik ve güzel sanatlar fakültesinde standlarımız açılacaktır. Kıyafet ya da kırtasiye malzemeleri bırakabilirsiniz ve -alacak kişi kendinizmişsiniz gibi- temiz bir şekilde getirmenizi rica ediyoruz. Gelen malzemeler yarısı Bilecik köylerine yarısı da Ağrı’da belirlenen köy okuluna gönderilecektir.
Not: 20 öğrenciye kışlık bot alınacaktır. Bunun için standa isim yazıp ekip halinde ya da kendi aranızda alıp bırakabilirsiniz. İsteyen botların içine mektup yazılıp bırakabilir.